След шока, който преживя от признанието на Снежи (Искра Донова),

...
След шока, който преживя от признанието на Снежи (Искра Донова),
Коментари Харесай

Настъпват нови житейски обрати в Скъпи наследници

След шока, който претърпя от признанието на Снежи (Искра Донова), че не е нейна сестра, а майка, Ани (Лорина Камбурова) е объркана и изпълнена с голям брой страсти. Лутането сред прошката, шерването на истината с новото ѝ семейство и болката от личните ѝ неточности, вършат доста сложен живота на момичето. Тя обаче взема решение да каже огромните секрети - на Дочеви, че е част от рода им, и на Борис (Орлин Павлов), че му е изневерила.

Огорчен от измяната на годеницата си, Борис я гони от вкъщи си и упреква всички, които са пазили тайната ѝ от него. Скандали, пердах, а най-после и признанието му към Катя (Даяна Ханджиева), че към този момент нищо не пречи да бъдат дружно, са резултатът от непредвидения поврат в живота му.

След отхвърли на Снежи да се омъжи за него, Иван (Вальо Танев) се усеща наскърбен и подтиснат. Строежът на къщата, която искаше да построи за кръчмарката, също се бави, поради разнообразни саботажи, а самият той става жертва на изнудването на Цветан (Веселин Калановски). Дори най-хубавият му другар Косьо (Георги Кадурин) му е ядосан и не желае да приказва с него, откакто схваща, че е единственият гражданин в селото, който не е бил наясно с дългогодишната им връзка със Снежи.

Въпреки компликациите, Иван въпреки всичко намира сили и убеденост в себе си, с цел да промени радикално живота си. Как - гледайте тази седмица, в новите епизоди на Скъпи наследници.

След срещата с щерка си и последвалата целувка с Диди (София Бобчева), наподобява, че животът на Васко (Антоний Аргиров) лека-полека се подрежда. Е, всяко знамение за три дни. Заснетият му съкровен миг с магазинерката е на телефона на Станислав (Петко Венелинов), който стартира да го изнудва да излъже, че точно той е натопил чичо им Марин (Димитър Баненкин) за горския пожар. Ще се поддаде ли Васко и по какъв начин ще бъдат признати думите му - всеки работен ден от 18:00 часа, по bTV.

Марин, от своя страна, е изправен пред алтернатива - кой е изискал той да се озове в ареста - сестра му Милица (Койна Русева) или Цветан. Наред с това двамата с Катя не престават да се тормозят за здравословното положение на Венета (Ивана Папазова) и я принуждават да отиде на доктор.

Неин водач до столицата ще бъде Поля (Рая Пеева), която поради приятните прекарвания с Чочо (Юлиян Петров) си навлича гнева на Диди и двете даже стигат до яростен пердах.

И още – кой отглежда марихуана в Бели Вит, може ли женската ревнивост да ескалира до физическо принуждение, кой ще поеме грижата за първата група деца, които ще се възползват от опциите за рехабилитация в спортния клуб и на какво е способна властта, с цел да осъществя бизнес ползите си?
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР