След седмици трепетно очакване дойде времето за кулминацията на клей

...
След седмици трепетно очакване дойде времето за кулминацията на клей
Коментари Харесай

Начало на Ролан Гарос 2022: Коментирайте днешните мачове


След седмици трепетно очакване пристигна времето за кулминационната точка на клей сезона – Ролан Гарос. Най-добрите играчи в мъжкия и женския тенис още веднъж ще влязат в зрелищна борба на кортовете в Париж в опит да запишат името си в историята, а почтени кандидати за двата трофея несъмнено не липсват.

В първия ден от шампионата българските почитатели ще наблюдават с максимален интерес протичащото се на корт №7. В първия мач от програмата, започваща в 12:00, Григор Димитров ще се изправи против Маркос Гирон в опит да вземе реванш от американеца за загубата през предходната година, когато травма спря първата ни ракета по пътя към успеха. Двубоят сред Димитров и Гирон ще бъде излъчен онлайн в интернет платформата Eurosport Player.
Корт №7, начало в 12:00 ч.
Григор Димитров – Маркос Гирон
Карол Моне – Каролина Мухова
Бернарда Пера – Жил Тайхман
Алберт Рамос Виньолас – Танаси Кокинакис

Междувременно Онс Жабур ще открие програмата на централния корт „Филип Шатрие“ с мач против Магда Линет, а в идващия конфликт Феликс Оже-Алиасим ще се изправи против квалификанта Хуан Пабло Варияс. Мария Сакари ще опита да продолее представителката на домакините Клара Бюрел, а в последния мач от програмата поставеният под №6 Карлос Алкарас ще стартира присъединяване си против Хуан Игнасио Лондеро.
Корт „Филип Шатрие“, начало в 12:00 ч.
Онс Жабур – Магда Линет
Феликс Оже-Алиасим – Хуан Пабло Варияс
Клара Бюрел – Мария Сакари
Хуан Игнасио Лондеро – Карлос Алкарас

Интересни конфликти ни чакат и на другите кортове. Един от главните любимци за „Купата на мускетарите“ – Александър Зверев, започва против квалификанта Себастиан Офнер, а на „Симон Матьо“ Доминик Тийм ще опита да прекъсне отрицателната си серия против Уго Делиен. Малко по-късно шампионката в шампионата за 2017 година Гарбине Мугуруса ще играе с Кая Канепи.
Корт „Сюзан Ланглен“, начало в 12:00 ч. Корт „Симон Матьо“, начало в 12:00 ч.
Слоун Стивънс – Юле Ниймайер Уго Делиен – Доминик Тийм
Джон Иснър – Куентен Алис Гарбине Мугуруса – Кая Канепи
Александър Зверев – Себастиан Офнер Фабио Фонини – Алексей Попирин
Лейла Фернандес – Кристина Младенович Кори Гоф – Ребека Марино

Пълната стратегия можете да видите ТУК
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР