След решение на местния парламент се очаква Община Варна да

...
След решение на местния парламент се очаква Община Варна да
Коментари Харесай

Тодор Балабанов: Видеонаблюдението е необходимост за Варна

След решение на локалния парламент се чака Община Варна да придобие всички дялове на австрийското сдружение " Ефкон АГ ", с което е в съсобственост във връзка с уличното видеонаблюдение във Варна с сдружението " Варна-Ефкон ". Това удостовери за Varna24.bg ръководителят на Общинския съвет Тодор Балабанов.

" В резултат на договарянията, които се водиха в продължение на три години с австрийската компания " Ефкон ", се стигна до решение от страна на австрийското дружество, което е съучастник с Община Варна, за прекачване на своите дружествени дялове, след което общината да се трансформира в едноличен притежател на капитала на " Ефкон Варна " ООД. От там насетне ще се стартират диалози за развиването на видеонаблюдението, в каква конструкция да бъде отделено. Това в днешно време е нужда и следва да се развива.

Когато придобием сдружението ще се направи още един разбор на съществуващото състояние, да се обясни какво е техническото положение на камерите, окабеляването, центърът за видеонаблюдение.  Ще се реши в каква тенденция следва да се развива и каква нужда има от замяна и така нататък Като се направи разбор какво е належащо като финансов запас, ще се пристъпи към предложение към Министерство на вътрешните работи за вероятно присъединяване от тяхна страна. Все още това не е направено, защото не е уредено окончателно съдружието сред австрийското сдружение и Община Варна ", сподели ръководителят на Общинския съвет във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР