След разследване от Щатската атлетическа комисия на Невада и U.S.

...
След разследване от Щатската атлетическа комисия на Невада и U.S.
Коментари Харесай

ФБР разследва случая с уредени битки в UFC

След следствие от Щатската атлетическа комисия на Невада и U.S. Integrity по отношение на уредените дуели в UFC, ФБР събира информация и беседва с хората по отношение на борбата, състояла се на UFC Fight Night 214, оповестяват от ESPN. Събитието се организира на 5 ноември в Лас Вегас, Съединени американски щати.

ФБР също учи подозрителни залози, направени по време на борбата сред Нуерданбек Шайлан (39-10) и Дарик Минър (26-14). Няколко часа преди началото на борбата бяха направени залози за ранната победа на китаеца в първия рунд. Неизвестни хора залагат огромна сума пари.

Битката сред Шайлан и Минър продължи малко повече от минута. Китайският войник завоюва с механически нокаут в първия рунд, значително заради обстоятелството, че Минър имаше травма на крайници.

Прави усещане, че треньорът на Миньор, Джеймс Краузе постоянно залага на спорт. Той е хазаин на подкаста 1% Club и канал на Discord, където разгласява препоръки за
залагане на борби. В началото на месеца от UFC оповестиха, че повече няма да одобряват бойци, които упражняват при Джеймс Краузе.

mma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР