След публикация на агенция BulNews полиция и служители на общинското

...
След публикация на агенция BulNews полиция и служители на общинското
Коментари Харесай

След публикация в BulNews: Светкавично поставиха пътен знак на конфликтна точка във Враца

След обява на организация BulNews полиция и чиновници на общинското дружество „ Паркинги и гаражи “ се задействаха по казуса с паркирането на бул. „ Христо Ботев “ във Враца.
Както медията ни писа, предходната седмица репатриращият автомобил за малко щял да вдигне вярно паркираното „ БМВ “ на младия врачанин Алекс Игнатов, макар че от другата страна на улицата всички коли били спрели погрешно след забранителен знак.
Само часове, откакто организация BulNews описа за неуредиците на булеварда, службите незабавно откриха решение на казуса и не разрешиха напълно престоя и паркирането на шосето.
По думите на Алекс Игнатов, тази заран на улицата паркирали 3 патрулни автомобила на Министерство на вътрешните работи и го помолили да реалокира колата си, с цел да влезе паякът и да вдигне другите коли. Всички коли, които били паркирани след забранителния знак, били глобени и изгонени.
Малко по-късно чиновниците на „ Паркинги и гаражи “ сложили знак, забраняващ престоя и паркирането в посока от площад „ Руски “, към пощата. Така на процедура на булеварда няма право да паркира и стопира за малко никой.
Въпреки напъните на чиновниците на общината и органите на реда, малко след тяхната наказателна акция, платното към площад „ Руски “ още веднъж се напълнило с десетки извършители.
Изглежда навикът на врачани е по-силен от тежестта на санкциите, които може да им бъдат наложени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР