След проведени конкурси, правителството определи концесионерите на морските плажове „Къмпинг

...
След проведени конкурси, правителството определи концесионерите на морските плажове „Къмпинг
Коментари Харесай

Определени са концесионерите на два морски плажа


След извършени състезания, държавното управление дефинира концесионерите на морските плажове „ Къмпинг Черноморец “ в община Созопол и „ Поморие – изток “ в община Поморие.

Концесионерът „ МРГ БИЛД “ ЕООД ще влага 571 950 лева за възстановяване на достъпа до морския плаж. За целия период на контракта за концесия цената за 1 бр. чадър е бъде в размер до 6 лева с Данък добавена стойност, а цената за бр. шезлонг - в размер до 6 лева с Данък добавена стойност в зоната за платени плажни такъми.Размерът на концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на отчисленията от базата за пресмятане размера на концесионното заплащане (роялти) 21,50 на 100.

Инвестициите, които концесионерът „ АУТО ФАКТОР “ ЕООД ще направи, с цел да усъвършенства образа на морския плаж „ Поморие-изток “ са в размер на 583 776 лева За периода на концесията 1 бр. чадър ще бъде на цена в размер на 7 лева с Данък добавена стойност, а цената за бр. шезлонг ще е в размер на 7 лева с Данък добавена стойност в зоната за платени плажни такъми. Размерът на концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на отчисленията от базата за пресмятане размера на концесионното заплащане (роялти) 8 на 100.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР