След президентските избори сме изправени пред безпрецедентно политическо генно инженерство,

...
След президентските избори сме изправени пред безпрецедентно политическо генно инженерство,
Коментари Харесай

Горанов: Политическо генно инженерство иска да свали кабинета

След президентските избори сме изправени пред невиждано политическо генно инженерство, което цели да смъкна държавното управление. За тях конституцията е като академично четиво. Това съобщи министърът на финансите Владислав Горанов по време на централното предизборно събитие на ГЕРБ, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Министърът регистрира, че единствено за последните 5 години Брутният вътрешен продукт е повишен с 40 на 100. И по други индикатори страната се движи в вярна посока.

„ Нямаме причина да нямаме самочувствие. Научихме си урока. Нашето общество се нуждае от промени “, уверен е Горанов, съгласно който „ потреблението на лъжата и фалцета не е довело до нищо. Алтернатива има. Не бива „ Визия за България “, да се бърка с Мизия в България “, съобщи още финансовият министър.

Не слушайте тези, които ви изясняват, че Европа е остаряла и е изгубила хъс. Докато има дръзка цел – тя е млада. Имаше времена в България, когато имаше ерес, в този момент е време да се надгражда България. Не слушайте тези, че България би тръгнала по-бързо напред, в случай че се върне обратно. Ние имаме опит и експертиза. Без доверието обаче не са нищо. Не би трябвало да се къса нишката на доверието “, сподели вицепремиерът Томислав Дончев.

Рейсове от цялата страна извършиха паркинга и пространството към столичната „ Арена Армеец “ за централното предизборно събитие на ГЕРБ.

Под засилена полицейска инспекция и скенери, симпатизантите на ръководещата партия бяха допускани в залата. Час и половина преди началото на събитието залата беше изпълнена.

За събитието дойде в България претендентът на ЕНП Манфред Вебер, посетители от прилежащите страни, измежду които представителят на ВМРО- ДПМНЕ Петър Богоевски. В залата е целият кабинет на Борисов. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР