След преглед на електронното гласуване и извършен анализ на вота,

...
След преглед на електронното гласуване и извършен анализ на вота,
Коментари Харесай

Обявиха победителя в конкурса за лого на новото бургаско компютърно училище

След обзор на електронното гласоподаване и осъществен разбор на вота, Община Бургас афишира следните резултати от състезанието за лого на новото компютърно учебно заведение:
- На първо място е планът на Димитър Лазаров ;
- На второ и трето място се класират предложенията на Абуди Жабас и Диляна Иванова.
Община Бургас благодари на всички участници за проявената креативност. Първенецът и подгласниците ще бъдат известени в допълнение за това по кое време и къде ще получат премиите си.
Спечелилото лого на Димитър Лазаров изобразява най-основните и присъщи знаци, с помощта на които действа всеки компютър - цифрите 0 и 1. Те са преплетени по метод, който въплъщава безкрайните вариации, комбинации и поредици, в които тези числа " влизат ", с цел да сформират всеки код и всяка софтуерна стратегия, караща компютъра да извърши избраното деяние.
Припомняме, че Професионалната гимназия за компютърно програмиране и нововъведения е най-новото учебно заведение в страната, което ще отвори порти през образователната 2018/2019 година в Бургас. То ще бъде с интензивно проучване на британски и немски език и ще приготвя експерти в професионално направление " Компютърни науки ", специалност " Програмист ", специалности " Програмно обезпечаване " и " Приложен програмист ", със период на образование 5 години и банкет след приключен седми клас.
В него ще се учат актуалните програмни езици Java, C, C++, JavaScript,.NET. В образователните стратегии ще бъде заложено придобиването на познания и умения за обектно насочено програмиране в логаритмите и структурите от данни, в региона на създаване на програмен продукт и уеб дизайн, технология на програмирането, системи за ръководство на бази данни, интернет програмиране. Учениците ще придобият характерни познания и умения в областта на роботика, изкуствен интелект, хардуерен дизайн, кибер сигурност, облачни технологии.
Обучението ще се реализира в самостоятелен учебен кампус, отговарящ на най-новите международни стандарти - с образователен корпус, общежитие, помещение за образователна компания и програмиране. След привършване на образованието си учениците ще получат тапия за приблизително обучение, документ за притежаване на непознат език и документ за професионална подготовка по компютърни науки, надлежно за " програмист " и " прибавен програмист ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР