След позицията на лидерът на "Има такава държава" Слави Трифонов

...
След позицията на лидерът на "Има такава държава" Слави Трифонов
Коментари Харесай

Мрежата загря! Слави, защо ѝ отказа?

След позицията на водачът на "Има такава страна " Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в към ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за, под поста му във Facebook се появиха мнения на недоволни от решението му жители, видя tribune.bg.

Ето част от тях:

В политиката би трябвало дипломация, Слави а не първосигналност. Дори и да си прав метода по който отряза Нинова е единствено в твой минус.

Слави, в случай че на теб ти се даде мандат за сформиране на държавно управление с кои партии ще го направиш?!?! С сходно извънредно държание по отношение на евентуален съдружен сътрудник друго с изключение на политическа рецесия и нови избори не ни чака.

Абе Слави за какво отхвърли на Нинова...... доста превъзбуди алените шишарки Това не е шоу Слави, това е политика. Гледай си чалгата.

Да, Слави стои откъм брега на Боко!!! Той е и против Радев! Въобще Слави се показва за новото лице но е остарялото на нещо остаряло и ретроградно!Важното е да има кяр!

Голяма е разликата сред политика и музика. Политиката е хрумвания и дела, а не емоци.

Славчоооо, реката има единствено два бряга, бе! Сега ли го чуваш това. На единия бряг е Нинова, а на другия Бойко. Като не си на един бряг с Нинова, значи си на другия с Бойко. Аланкоолу, май хабер си нямаш от политика.

Смешен си!! Ако имаш най-малко малко мозък(в което доста се съмнявам) ще престанеш да публикуваш мисли с дребното ти мозъче-или липса на такова

Господин Трифон, все си мислех, че концепцията е ЗА бъдещето на България, а не против някой. Аз не виждам нищо неприятно в тази покана. Ако по този начин я караме отново нищо няма да се промени. Това значи, че и положителната концепция не е добра, щом е от другата страна на брега. Нали концепцията е в името и просперитета на България? Или нещо не съм схванала.

Госпожа Нинова щяла да ме предложения да обсъждаме честността на идните избори. Мила ми, госпожо Нинова, Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година..
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР