След посещението си в Перник заради водния режим и замърсената

...
След посещението си в Перник заради водния режим и замърсената
Коментари Харесай

След Перник: Борисов инспектира АМ "Струма" и горелия мост край Дупница

След визитата си в Перник поради водния режим и нечистата с рискова бактерия вода министър председателят Бойко Борисов инспектира и ремонта на автомагистрала " Струма ".

" Тунелът „ Железница “ на Автомагистрала „ Струма “ е най-дългият в България. Работи се и по мост на автомагистралата при км 368+860. Целият сектор е с обща дължина 2,28 км и включва обслужващ тунелен път при южния портал на тунел „ Железница “. Крайният период за приключването му е 19 февруари 2022 година Инвестицията е 222,4 млн. лева За два месеца тук е свършена ужасно доста работа. Строителите безусловно минават през планината, с цел да създадат това огромно оборудване. Няма по какъв начин всичко бързо да стане готово. Всеки метър от тази права на Автомагистрала " Струма " желае доста работа ", разяснява той по-късно.

Борисов ревизира и моста на Автомагистрала " Струма " край Дупница, който беше повреден от пожара през лятото и към този момент е ремонтиран. Премиерът се закани, че страната ще заведе иск, с цел да си възвърне средствата от виновниците за огнения пъкъл.



Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР