След посещението на Кирил Петков в Скопие има много позитивни

...
След посещението на Кирил Петков в Скопие има много позитивни
Коментари Харесай

Радев: Има позитивни сигнали от посещението на премиера в Скопие

След визитата на Кирил Петков в Скопие има доста положителни сигнали, означи президентът. По думите му всяка стъпка, която води до задълбочаване на връзките, би трябвало да бъде подкрепяна.

Той предложи наред с всички старания за съгласуваност, вложения и съдействие, да не се не помнят главните въпроси, които ще отключат вратата за договарянията със Северна Македония.

Абсолютно несъстоятелни са всевъзможни изказвания, че в случай че България изиска пълноправие на македонските българи, вписано в Конституцията, като взаимност от своя страна Северна Македония може да изиска македонско малцинство в България. Нека не забравяме, че нашите конституционни уредби са радикално разнообразни. Българската Конституция планува протекция на самостоятелни права, до момента в който македонската конституция се основава на отбраната на груповите права на части от нации, означи.

Държавният глава взе участие в тържествена гала по случай първата копка на новостроящия се православен храм "Св. Патриарх Евтимий Търновски " в столичния регион "Люлин ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР