След поредица от събирания и раздели, сексимволът Юлиан Вергов отново

...
След поредица от събирания и раздели, сексимволът Юлиан Вергов отново
Коментари Харесай

Юлиан Вергов се върна при съпругата си

След поредност от събирания и раздели, сексимволът Юлиан Вергов още веднъж се събра с някогашната си жена Ирина Ялъмова. От три месеца звездата от „ Откраднат живот” живее отново със брачната половинка си. Този път Юлиан и Ирина са си дали обещание да не се карат за нелепости и да гледат дружно напред.

Двамата непрекъснато имали мотив за срещи около 17-годишната им щерка Алена. При едно от събиранията им, Юлиан и някогашното „ Момиче на късмета” в известното „ Супершоу Невада” решили да дадат следващ късмет на връзките си, написа "Уикенд ". Eкранният доцент Банков от хитовия сериал „ Откраднат живот” си събрал багажа и се пренесъл в дома на някогашната си половинка и щерка им. От няколко месеца тя е неразделна с артиста. Двамата постоянно са засичани дружно в столични заведения за хранене, а в края на септември отпътуваха за Испания в артистичната компания на свои другари. Групичката бе формирана единствено от двойки – Владо Пенев и Марта Вачкова, Теодора Духовникова и брачният партньор й Стефан, Евтим Милошев и жена му Христина Апостолова, както и Захари Бахаров и половинката му Диана Алексиева.

Ирина е управител на рекламни уеб сайтове и стои надалеч от светлините на прожекторите. Тя не обича медийното внимание и преди рядко се появяваше на обществени места с половинката си.

Ирина и Юлиан се срещнали, когато той бил 16-годишен младеж, а тя била едвам на 13. След 3 години ориста още веднъж ги срещнала на къмпинг „ Арапя”. Минали още 4 години, през които Вергов учил във ВМИ, само че математиката бързо му омръзнала и се записал в актьорската школа „ Любен Гройс”. Двамата се срещали из софийските улици, само че ту единият бил привързан, ту другият и все се разминавали. И двамата отглеждали кучета от една и съща порода – кокершпаньоли. Един ден решили да ги разходят на Витоша и по този начин пламнала любовта им, която мина през куп премеждия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР