След поражението с 1:3 от Швейцария в първия мач от

...
След поражението с 1:3 от Швейцария в първия мач от
Коментари Харесай

България приема Италия с надежда за по-добро представяне

След провалянето с 1:3 от Швейцария в първия мач от квалификациите за международното състезание в Катар, националите ни по футбол одобряват Италия с вяра за по-добро показване. Срещата на стадион "Васил Левски " стартира в 21:45 ч.

Очаква се селекционерът на "лъвовете " Ясен Петров да направи няколко промени по отношение на дуела с "кръстоносците ". Още на конференцията в събота той разгласи, че ще заложи на Андрей Гълъбинов и Валентин Антов.

Петров желае избраниците му да избегнат "детинските неточности ", които доведоха до три гола през първите 13 минути против Швейцария. Той застава компактно зад тях и прикани, в случай че има рецензии, да са единствено към него.

Италия е в серия от 23 следващи мача без проваляне. "Адзурите " на Роберто Манчини са в отлична форма, само че пък статистически Италия няма триумф на българска земя.

"Идваме за победа, това е единствената ни цел. Италия в никакъв случай не е побеждавала в България, това ме тормози. Това демонстрира, че мачовете постоянно би трябвало да се играят при оптималната централизация ", сподели Манчини на конференцията преди дуела.

Това ще бъде 20-и мач сред двата национални отбора. Италия има 10 победи, а България 2.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР