След получен сигнал в късните часове вчера криминалисти на ОДМВР-

...
След получен сигнал в късните часове вчера криминалисти на ОДМВР-
Коментари Харесай

Разкриха огромна наркооранжерия в Бойчиновци

След получен сигнал в късните часове през вчерашния ден криминалисти на ОДМВР- Монтана и чиновници от Участък Бойчиновци подхващат инспекция на пространства в някогашна индустриална постройка в Бойчиновци. Установяват, че пространствата били приспособени за наркооранжерия. За задачата те били оборудвани с съвременна техника - релета с таймери, осветителни тела, въздуховоди, климатици, лампи и вентилатори.

От едната от залите са конфискувани саксии с 600 растения от типа на канабиса /близо 52 кг/, а от друга - над 13 кг суха тревна маса. Назначена е експертиза на конфискуваното количество опиат. В рамките на интервенцията тази заран е открито и нелегално присъединение към ел. мрежата на електроразпределителната компания.

По случая са формирани две досъдебни производства – едното за развъждане и предпазване на наркотични субстанции за разпространяване, а второто – за нелегално присъединение към ел. мрежата на електроразпределителната компания. По случая има обвинен, оперативно-издирвателните и процесуално-следствените дейности не престават под наблюдението на прокуратурата.

Подробности по следствието оповестиха ст. комисар Пламен Томов, шеф на ОДМВР Монтана, окръжният прокурор Росен Петков, наблюдаващият прокурор Лилия Илиева и районният прокурор Емил Овчаров.
 Разкриха голяма наркооранжерия в Бойчиновци  Разкриха голяма наркооранжерия в Бойчиновци

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР