След почти двумесечно участие в най-популярния музикален формат, 16-годишната Никол

...
След почти двумесечно участие в най-популярния музикален формат, 16-годишната Никол
Коментари Харесай

16-годишната Никол Паласчева напусна X-Factor - Италия

След съвсем двумесечно присъединяване в най-популярния музикален формат, 16-годишната Никол Паласчева напусна X-Factor- Италия. Българката, която е първата чужденка с подобен триумф в италианското предаване беше изпратена с боготворене от публиката. Аплодисментите продължиха и в обществените мрежи на шоуто, където изявленията за нея събраха най-вече мнения и лайкове.

В последния епизод на X-Factor Nika Paris извърши своята авторска ария "No limit ". След брилянтното й показване българката продължи напред, само че напусна предаването при второто й присъединяване за вечерта, когато изпя Don't start now на Dua Lipa. Припомняме, че нееднократно Никол беше сравнявана със супер известната Lipa, а съдията в шоуто Mika, даже й предсказа кариера като на английската супер звезда.
„ За мен всичко това беше извънредно прекарване - показа Nika Paris след предаването- Радвам се, че имах опцията да се срещна и с Ед Шийрън, който беше част от последния лайф. Радвам се, че след тази огромна реалити страст за мен в този момент следва същинската действителна работа ".

Никол и музикалният й наставник Дарияна Куманова не скриха, че към този момент са получили поредност оферти от мениджъри, продуценти и актьори, които желаят да основат взаимни планове. „ Още е рано да се спрем на съответна концепция - добави Дарияна- Все отново в този момент е време да се зарадваме на триумфа на Никол, да отдъхнем от огромното напрежение и да се подготвим за финала на предаването на 9-ти декември, за който Nika е публично поканена. "

16-годишната българка към този момент ще остане в Италия, с цел да може феновете на най-популярното музикално предаване да я видят и в последния ден на шоуто.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР