След пет години пътешествия из цял свят, Bitcoin семейството си

...
След пет години пътешествия из цял свят, Bitcoin семейството си
Коментари Харесай

Bitcoin семейството се мести в Португалия

След пет години пътешествия из целия свят, Bitcoin фамилията си откри нов дом — Диди Тайхуту, брачната половинка му и трите им деца ще се открият в Португалия, споделя CNBC. Петимата избират слънчевата европейска страна освен поради хубавото време.

Португалия е измежду последните страни в света, в които данъкът върху финансовата облага от вложения в криптовалути е 0 %.

За разлика от Съединени американски щати, да вземем за пример, където криптовалутите се приравняват с имущество като акции или жилище, Португалия гледа на bitcoin като на средство за разплащане. Така обмяната на една криптовалута в друга, или пък във фиатни пари, не основава данъчно събитие. Единственото изключение е за фирмите, които работят с криптовалути — в случай че оферират услуги против криптовалути, те ще би трябвало да платят налог.

Bitcoin фамилията обмисля да сътвори лично " крипто село " в Португалия. Планът е да бъде купена земя, която след това да бъде разграничена и продавана посредством NFT.

Тайхуту възнамеряват и да добиват bitcoin посредством вятърна и слънчева сила, като употребяват генерираната жега, с цел да затоплят къщите си през студените месеци.

Семейството набра известност, откакто през 2017 година продаде всичко, което притежаваше, с цел да купи bitcoin. След това то стартира да обикаля света. Те крият какъв брой криптовалута имат.
 Bitcoin фамилията, което крие криптовалутата си на четири континента
Bitcoin фамилията, което крие криптовалутата си на четири континента

То има две скривалища в Европа, две в Азия, едно в Южна Америка и едно в Австралия
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР