След пазарното лансиране на пътническата версия на уникалната си електрическа кола AMI,

...
След пазарното лансиране на
пътническата версия на уникалната си
електрическа кола AMI,
Коментари Харесай

Уникалният електрически Citroen AMI вече и като товарно ванче

След пазарното лансиране на пътническата версия на неповторимата си електрическа кола AMI, през днешния ден Citroen анонсира подробности и за неговата товарна версия My Ami Cargo.

My Ami Cargo идва с всички съществени предимства на пътническата версия, само че основният акцент тук са добавени благоприятни условия за транспортиране на товари. От френската компания споделят, че електромобилът предлага съдържимост за багажи от над 400 литра, както и товароносимост от 140 килограма, като за задачата се разчита на специално обособени модулни товарни отделения в задната си част и на мястото на седалката на пасажера.

С опция за цялостно презареждане на батерията си от домашна апаратура за само 3 часа, My Ami Cargo стъпва на пазара през юни на цена с 400 евро по-висока от тази на пътническата .

От Citroen плануват и опция за персонализиране на електрическото ванче със характерни за дадената компания лога и цветови комбинации, като единственото суловие тук е поръчката да е за повече от 10 бройки.

С съществени габарити дължина 2.41 метра, ширина 1.39 метра и височина от 1.52 метра, Citroen My Ami Cargo е оборудван с батерия с капацитет от 5.5 kWh, оптималната скорост на придвижване е 45 км/ч, а свободният пробег може да доближи до 75 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР