След пазарното лансиране на първия си изцяло електрически автомобил- Polestar 2, през

...
След пазарното лансиране на първия си
изцяло електрически автомобил- Polestar 2,
през
Коментари Харесай

Polestar 2 стана по-достъпен

След пазарното лансиране на първия си изцяло електрически автомобил- Polestar 2, през в този момент от Polestar вършат сериозна крачка за подобряването на достъпността на електрическия модел със стартирането на продажбите на негови две нови модификации.

Модификационната гама на Polestar 2 вече включва три съществени версии, които се явяват композиция сред два различни като мощ електромотора и два различни като потенциал батерийни модула.

Към познатата двумоторна ковфигурация с 408 конски сили и батерия с потенциал от 78 kWh, от компанията прибавят две нови предложения- електромотор с 231 конски сили и батерия 78 kWh и мотор с 224 конски сили и батерия 64 kWh.

В взаимозависимост от желанията си, бъдещите притежатели на новите модификации на Polestar 2 ще могат да разчитат на свободен пробег от съответно между 515 и 540 километра или сред 420 и 440 километра.

В топ-версията си с четири задвижващи колела, мощ от 408 конски сили и въртящ момент от 660 Нм, POLESTAR 2 е в положение да се ускори от 0 до 100 км/ч за по-малко от 5 секунди, а за още по-динамично пътно поведение от компанията са предвидили възможност за поръчка на електрическия автомобил с пакет Performance, в който са включени оптимизации по окачването, спирачната система и неповторими 20-цолови джанти.

"2021 е годинита, в която Polestar 2 наистина ще набере миг ", споделя Томас Ингенлат, изпълнителен шеф на Polestar. "Стартирахме със мощно предложение, което зададе тона на колата. Сега ние разширяваме нашето предложение с допълнителни версии- всяка, запазваща уникалният дизайн, върховото качество и удоволствието от ръководството ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР