След първоначалния разлив са засегнати огромни земеделски площи в Запорожка,

...
След първоначалния разлив са засегнати огромни земеделски площи в Запорожка,
Коментари Харесай

Проф. Станчев: Руснаците са полудели, Южна Украйна остава без земеделие за десетилетия напред

„ След първичния разлив са наранени големи аграрни площи в Запорожка, Днепропетровска, Херсонска област и това са последствия, които Украйна занапред би трябвало да потушава “, уточни специалистът по национална сигурност Руслан Трад.

В близкото десетилетие в Херсонската област, която даваше най-вече годишна продукция от зърно и други култури, ще има действително пустиня.
проф. Михаил Станчев, учител в Харковския университет

„ Ако Съединени американски щати и страните от Европа действително желаят войната да свърши, най-малкото би трябвало да разгласят война на Русия. Това може да спре Путин. Нищо друго няма да го спре. Да не се заблуждават – със сметки, без сметки... няма да стане тая работа. Те са полудели. Това, което виждаме през днешния ден, е в действителност екоцид. В околните десетилетия Южна Украйна остава без земеделие “, акцентира проф. Станчев.

Ако погледнем първичните данни кой има интерес от тези събития, сигурно Украйна е доста по-засегната от станалото и последствията ще са дългогодишни. Доказателствата сочат, че стената е взривена от вътрешната страна от съветска страна.

 

„ Нямаме данни за осъществена офанзива или обстрел, а за взривена стена “, уточни Трад.

Той добави, че има заливане на минни полета, както и проблеми с електропреносната мрежа, която е доста мощно наранена.По думите специалиста обаче гърмежът на язовирната стена няма да спре украинското контранастъпление.

„ Войната продължава в стадий, който беше подготвян. Украинските сили не престават да се приготвят за по-широка контраоофанзива. Лятото ще бъде тежко за съветските окупационни сили. Оръжията, които занапред ще дойдат в Украйна, си не престават в планувания ред “, разяснява той.

Според Трад новият министър на защитата Тодор Тагарев е извънредно квалифициран. „ Той е прелестен анализатор и има доста добре име в средите на НАТО “, означи специалистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР