След първите две индивидуални игри от тази седмица, начело на

...
След първите две индивидуални игри от тази седмица, начело на
Коментари Харесай

Романтична “Мисията невъзможна в новия епизод на “Един за друг

След първите две самостоятелни игри от тази седмица, отпред на краткотрайното класиране в сантименталното риалити " Един за различен " са Габриела и Десислав, следвани от Радина и Петър. Първите номинирани участници пък са Димана и Христо, и Александрина и Феодор. Разбира се, двойките ще имат късмет да се спасят, в случай че завоюват тандемното тестване, което им следва.
 “Един за различен ” и тестването, в което дамите ще би трябвало да избират дали да пощадят своя сътрудник за сметка на други участници
Трудно тестване за дамите в “Един за различен ”

Ще пощадят ли дамите половинките си

А то ще бъде сантиментална версия на " Мисията невъзможна ". За да се оправят сполучливо със задачата, сътрудниците ще би трябвало да се освобождават взаимно от плен, да вземат решение пъзели и да събарят стени. Всичко това - в така наречен еscape room.

Участниците ще би трябвало да намерят метод да разгадаят тайните на самобитна атомна подводница, с цел да се измъкнат и да завоюват играта. Те ще разполагат с 13 минути за задачата, а работата в екип и положителната връзка ще бъдат решаващи. Успехът в играта носи освен победа, а и финансов бонус в размер на цели 2000 лева
 Снимка 611605

И тази седмица ще има " Супердвойката на седмицата ", която ще разполага с привилегията да избави една от номинираните двойки и по този метод да подсигурява оставането им в предаването.

В новия епизод ще разберем коя ще бъде избавена и ще има ли разочаровани. Ще забележим също и кои двойки ще се изправят в борба за избавление и кои участници ще се изправят едни против други в елиминация? Накрая ще стане ясно кой за кого ще гласоподава и кой ще си тръгне.
 “Един за различен ” и кои двойки завоюваха и кои изгубиха предходната седмица в предаването
Оспорвани борби и прочувствен край в “Един за различен "

Кой остава и кой загуби в конкуренцията

Новият епизод на " Един за различен " е в събота в 20 ч. по NOVA.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР