След папата идва Фолксваген, гласи челото на седмичника Стандарт. Според

...
След папата идва Фолксваген, гласи челото на седмичника Стандарт. Според
Коментари Харесай

Преглед на вестниците

" След папата идва " Фолксваген ", гласи челото на седмичника " Стандарт ". Според вестника седмица, откакто Франциск посети Раковски, " градчето още веднъж може да роди международна вест ", тъй като немският тръст е " на крачка " да избере терен край близкото село Калековец за дълго чаканата инвестиция. " На 14 май акционерите във " Фолксваген " избират сред Раковски и Измир ", " заводът ще ни изстреля в топ 10 на Европа ", " от конвейра ще слизат по 1000 коли дневно ", написа още " Стандарт " за възможната инвестиция.

Антикорупционната комисия е редактирала декларацията на Румен Порожанов, написа " Сега ". Проверка на вестника е посочила, че качената в уеб страницата на комисията декларация на земеделския министър не дава отговор на подадения от него книжен документ. От цифровото копие отсъстват имотни покупко-продажби на брачната половинка на Порожанов, разкрити от уеб страницата " Биволъ ". От земеделското министерство настояват, че покупко-продажбите на Порожанова са били отразени в декларацията и не знаят за какво те не попадат в копието, качено на уеб страницата на КПКОНПИ, написа " Сега ".

" 24 часа " и " Труд " посвещават на Лозан Панов неподписани пространни материали за разкритите от Висшия правосъден съвет стенограми от срещи на магистрати с пратеници на Брюксел. Според " Труд " Панов петни България пред специалистите от Брюксел и мечтаел " в никакъв случай да не пада мониторингът на Европейска комисия, с цел да продължава да се изкарва жертва на напън, тормоз и гнет ".

" 24 часа " акцентира, че Панов е атакувал всички институции пред еврокомисията и защитил единствено Иванчева. Главният прокурор Сотир Цацаров е угрижен повече за съдиите от шефа им, добавя всекидневникът.

" Камбитов ръководи Благоевград от София ", написа опозиционният " Дума " по адрес на кмета. Вестникът цитира районен уебсайт, съгласно който Камбитов, две негови заместнички и основния проектант на града всеки ден пътуват от София и назад, като източват общинския бюджет, с който заплащат горивото си.

" Куо вадис, Слави? ", пита " Стандарт " в коментар, отдаден на слизащия от екран ефирен водещ Слави Трифонов. " Ще забележим ли от Дългия политическо шоу в жанр " Зеленски ", прави авторката прилика с новия украински президент, само че добавя, че Трифонов е изгубил " хиляди почитатели " след изявлението си с премиера Бойко Борисов предишния ноември и надали ще си върне доверието им.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР