След отзоваването на 70 сътрудници от посолството на руската федерация

...
След отзоваването на 70 сътрудници от посолството на руската федерация
Коментари Харесай

„Известия“ съобщава, че Русия закрива посолството си в България

След отзоваването на 70 сътрудници от посолството на съветската федерация Москва не вижда различен излаз, с изключение на да закрие дипломатическото си посланичество в София. Това е споделил неназован източник от дипломатическите кръгове, заяви съветското издание „ Известия “.

„ Русия ще затвори своето посолство (в София), механически не ни оставиха излаз за по-нататъшно действие. България, подстрекавана от Запада изпрати поименен лист на лицата нон-грата, в който са посочени главно механически сътрудници: началникът на службата по сигурност, чистачки, водачи “, е споделил източникът пред „ Известия “.

Той добавя, че от посолството са „ махнати 70 взаимнонезаменяеми сътрудници “, по този метод дипломатическото посланичество остава без десетки хора.

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР