След откриването на клубния сезон YALTA CLUB обявиха и първия

...
След откриването на клубния сезон YALTA CLUB обявиха и първия
Коментари Харесай

Charlotte de Witte и Onyvaa идват за първия SOLAR за годината!

След откриването на клубния сезон YALTA CLUB оповестиха и първия SOLAR за годината. Фестивалът се завръща на 2 април в зала 3 на НДК с диджей номер 1 в света за 2020 и 2021 година в Alternative Top 100 класацията на DJ Mag, CHARLOTTE DE WITTE. Първата белгийката, която съумява да резервира мястото си на върха за втора поредна година и която безусловно завладя света на електронната музика ще е в компанията на ONYVAA (Лос Анджелис) и резидента на YALTA CLUB, LIUBO URSINY.

Безспорно, Charlotte de Witte е име, което се откроява през последните години. Притежаваща настройка и работна нравственос, декларирани от мнозина, само че издържани от малко на брой, тя се трансформира в един от най-търсените диджеи и продуценти в света. Висококачествените ѝ живи осъществявания по целия свят, кориците ѝ за Mixmag и DJ Mag, както и премиите и топ позиции във всички ранглисти удостоверяват мястото и на сцената и в сърцата на публиката. Charlotte de Witte, която има съвсем 2 милиона почитатели в обществените мрежи е и притежател на сполучливия бутиков лейбъл KNTXT, посредством който провежда събития, издава музика и курира радио излъчвания.

Едно от най-актуалните имена на международната техно сцена, Charlotte de Witte идва в София дружно с изгряващата звезда ONYVAA, която е значима част от лейбъла KNTXT. През миналата година, американката продължи поредицата си от отлични релийзи с издаването на EP oт четири части, наречено „ Lost Angeles ”.

Посетителите на SOLAR 2022 ще бъдат допускани единствено при показване на едно от следните:
Сертификат за имунизация. Документ, удостоверяващ преболедуван Covid-19 през последните 6 месеца. Документ за негативен PCR тест в границите на 72 часа или документ за негативен антигенен тест, изработен до 48 часа преди събитието. Отрицателен антигенен тест, изработен на място в мобилния пункт, който ще бъде позициониран пред входа на НДК.
Билети за събитието могат да бъдат закупени авансово от Eventim, Epaygo.bg и OMV на цена от 60 лева за общоприет билет, 100 лв. за ВИП и 120 лв. за Бекстейдж.

Още от МУЗИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР