След отхвърлянето на вота на недоверие срещу правителството в Националното

...
След отхвърлянето на вота на недоверие срещу правителството в Националното
Коментари Харесай

243 души са задържани по време на демонстрации във Франция

След отхвърлянето на вота на съмнение против държавното управление в Националното заседание на Франция, 243 души бяха арестувани на демонстрациите в Париж. Според промяната, която провокира митинги в цялата страна, възрастта за пенсиониране във Франция ще се усилва последователно с 3 месеца всяка година, считано от 1 септември, съобщи CNN Turk.Две оферти за избор на съмнение бяха импортирани против държавното управление, откакто противоречивата пенсионна промяна във Франция беше призната без гласоподаване в Националното заседание.Първият избор на съмнение беше отритнат, защото 287 депутати гласоподаваха " за ", само че 287 не можаха да реализират безусловно болшинство. Вторият избор на съмнение също беше отритнат с 94 гласа " за ".След като вотът на съмнение беше отритнат, стачкуващи още веднъж излязоха по улиците в столицата Париж и Лион.
Запалените по време на митингите контейнери, където полицията се намеси със сълзотворен газ против стачкуващите, бяха потушени вследствие на напъните на пожарникарите. В изказването на полицията общо 243 души са били арестувани по време на демонстрациите в Париж, 240 от тях поради палежи.
Според промяната, която провокира митинги в цялата страна, възрастта за пенсиониране във Франция ще се усилва последователно с 3 месеца всяка година, считано от 1 септември. Възрастта за пенсиониране ще доближи 63 години и 3 месеца през 2027 година и 64 години през 2030 година От 2027 година ще е належащо да имате 43 години трудов стаж, с цел да получите цялостната пенсия.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР