След огромния успех на корейския сериал светът буквално полудя. Малко

...
След огромния успех на корейския сериал светът буквално полудя. Малко
Коментари Харесай

Squid Game е официално подновен за сезон 2!

След големия триумф на корейския сериал светът безусловно полудя. Малко след края му основателите на продукцията потвърдиха публично, че втори сезон ще има. Преди броени часове в профилът на Netflix в Instagram се появи потвърждене, че формалната работа по сезона стартира.

Всичко стартира, когато платформата показа тийзър под формата на Reel видео. В клипчето се вижда окото на страшната кукла палач от играта Red light, green light, която елиминираше безмилостно всеки, който не съумява да спре да се движи в точния момент. Лентата е озвучена е добре познатата корейска песничка, която звучи по време на играта. В окото на куклата се изписва цифрата 2 и ни оставя в трепетно очакване за новия сезон.

Но това не бе единствената изненада от Netflix. Те потвърдиха формалния старт на фотосите за сезона с разтърсващ пост, който споделя по какъв начин сериалът е видял бял свят и се е трансформирал в най-популярната продукция на Netlfix. Ето какво се споделя в обявата:

 2364278

Предстои цялостен нов рунд

Отне ни 12 години първият сезон на Squid Game да оживее предходната година. Но бяха нужни единствено 12 дни, с цел да се трансформира в най-популярният сериал на Netlfix.

Затова сценаристите, режисьорът и продуцентът са извънредно признателни на всички почитатели по света. Благодарим ви, че гледате и обичате сериалът ни!

А в този момент Ги-Хун се завръща.

Frоnt Man се завръща.

Сезон 2 идва.

Мъжът в черния костюм  може би също ще се върне.

Също по този начин ще ви представим сътрудникът на Йонг-Хи, Чол-Су.

Включете се още един път за втори рунд.

Хуанг Донг-Хюк

Режисьор, сценарист и Изпълнителен продуцент на Squid Game.

По непотвърдена информация, вторият сезон на паметния сериал ще бъде подготвен през 2023 година Дотогава ще тръшнем в очакване!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР