След огромния успех на корейския сериал светът буквално полудя. Малко

...
След огромния успех на корейския сериал светът буквално полудя. Малко
Коментари Харесай

Официално: Squid Game е подновен за сезон 2

След големия триумф на корейския сериал светът безусловно полудя. Малко след края му основателите на продукцията потвърдиха публично, че втори сезон ще има. Преди броени часове в профилът на Netflix в Instagram се появи потвърждене, че формалната работа по сезона стартира.

Всичко стартира, когато платформата показа тийзър под формата на Reel видео. В клипчето се вижда окото на страшната кукла палач от играта Red light, green light, която елиминираше безмилостно всеки, който не съумява да спре да се движи в точния момент. Лентата е озвучена е добре познатата корейска песничка, която звучи по време на играта. В окото на куклата се изписва цифрата 2 и ни оставя в трепетно очакване за новия сезон.

Но това не бе единствената изненада от Netflix. Те потвърдиха формалния старт на фотосите за сезона с разтърсващ пост, който споделя по какъв начин сериалът е видял бял свят и се е трансформирал в най-популярната продукция на Netlfix. Ето какво се споделя в обявата:

 2364278

Предстои цялостен нов рунд

Отне ни 12 години първият сезон на Squid Game да оживее предходната година. Но бяха нужни единствено 12 дни, с цел да се трансформира в най-популярният сериал на Netlfix.

Затова сценаристите, режисьорът и продуцентът са извънредно признателни на всички почитатели по света. Благодарим ви, че гледате и обичате сериалът ни!

А в този момент Ги-Хун се завръща.

Frоnt Man се завръща.

Сезон 2 идва.

Мъжът в черния костюм може би също ще се върне.

Също по този начин ще ви представим сътрудникът на Йонг-Хи, Чол-Су.

Включете се още един път за втори рунд.

Хуанг Донг-Хюк

Режисьор, сценарист и Изпълнителен продуцент на Squid Game.

По непотвърдена информация, вторият сезон на паметния сериал ще бъде подготвен през 2023 година Дотогава ще тръшнем в очакване!
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР