След обявеното извънредно положение в страната заради пандемията от коронавирус

...
След обявеното извънредно положение в страната заради пандемията от коронавирус
Коментари Харесай

Остани си вкъщи! Сключи своята застраховка онлайн лесно и безопасно с Easy-ins.bg

След оповестеното изключително състояние в страната поради пандемията от ковид е целесъобразно да си стоим у дома в идващите седмици. Всички ние сме привикнали на едно по-различно всекидневие до момента и сега се опитваме да се напаснем, ограничавайки доста от досегашните ни задължения и отговорности.

Едно от най-важните неща е нашата сигурност. Затова в тази обстановка онлайн платформата за застраховане Easy Ins улеснява своите клиенти, като им предлага да сключат своите застраховки напълно онлайн. Вместо да висите по опашки и да се излагате на заплаха от вируси, можете да седнете на компютъра или пък да извадите телефона си и да свършите цялата работа в границите на броени минути.

Най-голямата изгода от онлайн застраховането е, че предлага на клиента да направи осведомен избор. Сайтът на Easy Ins разрешава да се направи изцяло съпоставяне на характерности и цени на избран вид застраховки в разнообразни компании . Така дните в циркулиране на разнообразни офиси и безкрайни телефонни диалози, с цел да намерите по-добрата оферта, са свършени. Вие можете да претеглите плюсовете и минусите и по-късно да сключите застрахователна лавица, която дава отговор най-добре на вашите потребности. Сред продуктите, които се оферират са:

- застраховка " Гражданска Отговорност "

- " Каско "

Медицинска застраховка за пътешестване в чужбина

- " Домашно имущество "



Всичко става в пет лесни стъпки:
- Попълнете данните на автомобила!

- Изберете оферта и осигурител!

- Въведете данните за притежателя!

- Изберете метод на доставка и заплащане!

- Потвърдете!

В Easy Ins са съчетали дългогодишния опит на „ Мусала иншурънс брокер ” ООД  -   осигурителен брокер с потвърден професионализъм и отлична известност в застрахователното ходатайство, и настоящите технологии в продажбите, с цел да създадат застраховането налично и елементарно .

За повече информация направете питане на уеб страницата на компанията ТУК или се обадете на 0898 564 540 и  0700 20 322!



Защо да изберете застраховка онлайн?
Онлайн платформата не се лимитира единствено до продажба на лавица. Предимствата за бързо и ефикасно обслужване могат да бъдат употребявани и за съществуващите Ви полици, без значение от това дали са подписани онлайн или не. Можете да получите нужната информация, да получите бърза оферта за застраховка, да възобнови старите си полици, да заплащате вноски, да извършите известяван за настъпило застрахователно събитие, употребявайки онлайн платформата за обезпечаване.

На Ваше разположение е телефонна линия, където ще бъдете професионално съветвани от специалисти в региона на застраховането по отношение на въпроси, запитвания и поръчки, както и да получите навременен и съответен съвет при настъпване на застрахователно събитие.

Освен това, когато купувате онлайн, можете да ревизирате за отзиви и мнения по отношение на даден артикул или осигурител. Публикуването на действителна информация за услугите на застрахователя от съществуващите клиенти - това е най-важна информация, която липсва при закупуване от всеки различен канал.



PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X&ti
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР