След обновяването на , Mercedes-Benz разпространи подробности и за освежената верися на

...
След обновяването на , Mercedes-Benz
разпространи подробности и за
освежената верися на
Коментари Харесай

Mercedes-Benz обнови и флагмана Mercedes-Maybach Pullman

След обновяването на , Mercedes-Benz разпространи детайлности и за освежената верися на флагманския за компанията Mercedes-Maybach Pullman.

С внушителната си дължина от 6.5 метра, обновеният Mercedes-Maybach Pullman, който към този момент е наличен за поръчка, може да се похвали с нова челна решетка, както и с няколко нови цветови оферти за оформление на интериора. За екстериора на луксозния превозвач, от компанията са планували и възможност за ново контрастно изпълнение на екстериора, което беше лансирано в гамата с премиерният за салона в Женева Mercedes-Maybach S-Class.

Друга оригиналност в оборудването на Mercedes-Maybach Pullman е камерата за наблюдаване напред, която дава опция на пасажерите да наблюдават протичащото се, даже когато преградната стена на пътническата част е вдигната.

Mercedes-Maybach Pullman е оборудван с V-образен, дванадесетцилиндров мотор, с работен обем от 6 литра. Максималната мощ на мотора е 630 конски сили, оптималният му въртящ миг е 1000 Нм, а самата кола е в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 6.5 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР