След няколкоседмично прекъсване руските въоръжени сили са възобновили атаките срещу

...
След няколкоседмично прекъсване руските въоръжени сили са възобновили атаките срещу
Коментари Харесай

Русия е възобновила атаките срещу Украйна с ирански дронове

След няколкоседмично спиране съветските въоръжени сили са възобновили офанзивите против украинска инфраструктура, употребявайки ирански дронове, сподели през днешния ден английското министерство на защитата, представено от ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Във всекидневната си сводка, оповестена в " Туитър ", то отбелязва, че в случай че тази информация бъде доказана, това би означавало, че Русия е получила нови безпилотни летателни апарати от Иран.

Русия евентуално е изразходвала преди този момент предходния си ресурс от стотици ирански дронове " Шахед-131 " и " Шахед-136 " - така наречен дронове камикадзе.

Британското министерство на защитата се базира на публични украински известия.

По-рано тази седмица украинското разузнаване разгласи, че са били свалени 17 безпилотни летателни апарата, в това число 14 " Шахед-136 ", и че " дронове камикадзе " са били употребявани за набези в Запорожка и Днепропетровска област.

От съветската инвазия в Украйна в края на февруари английското министерство на защитата всекидневно разгласява бюлетин за хода на войната, базирайки се на разследваща информация. Русия отхвърля тези сводки като акция за дезинформация, отбелязва ДПА.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР