След няколкодневни панаири около фалшивия документ, който Кирил Петков и

...
След няколкодневни панаири около фалшивия документ, който Кирил Петков и
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков се хвали с бюджета на правителството - обвини предишните управляващи за необходимостта от актуализация

След няколкодневни панаири към подправения документ, който Кирил Петков и Бойко Рашков показват като отчет от " испанските управляващи " за тъй наречените " къща в Барселона ", министрите от кабинета на Просто Киро се събират на постоянно съвещание.

" Днешното съвещание, желая да подчертая отново за новия бюджет, нашите цели като съдружни сътрудници и министри. Искам да поздравя всички. Бюджетът, който се внася на второ четене, има три съществени целта, които сме наблегнали.

Първото е финансови вложения. От друга страна вложения в човешкия капитал. От трета страна обществената мрежа, която този бюджет дава, е невиждана ", разяснява при започване на съвещанието Петков.
свързани новини60831преди 12 часа51981преди 17 часа
По думите му пенсионерите щели да бъдат над линията на беднотия.

" Вчера в нашите диалози за защитата ясно се очерта, че имаме необикновено огромни язви в бранш Отбрана. Дефицитите са големи. Ето за какво проектът на държавното управление е да има и актуализацията след първите шест месеца, с цел да сме сигурни, че този разпад, който се е случило през годините, в този момент влизаме в надзор на него ", посочи министър председателят.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР