След няколко месеца слухове, които бяха комбинирани с официално съобщение

...
След няколко месеца слухове, които бяха комбинирани с официално съобщение
Коментари Харесай

Ford показа с какво ще замени Mondeo

След няколко месеца клюки, които бяха комбинирани с публично известие за прекъсването на производството на Mondeo през 2022 година, компанията Ford публично показа новия си кросоувър Evos. Очаква се, че точно той ще размени Mondeo в Европа, като в САШ моделът ще се продава под друго име.
Премиерата на Evos се състоя на автосалона в Китай, защото моделът е създаден от локалното поделение на марката. Той съставлява комбинация от комби и всъдеход, като е взела някои елементи от различен модел на Ford - кросоувъра Equator, който се предлага само в Китай.


 След 29 години произвеждане Ford се отхвърли от Mondeo След 29 години произвеждане Ford се отхвърли от Mondeo
Компанията Ford публично разгласи, че стопира производството на един от най-популярните си модели в Европа - Mondeo. Той се появи преди 29...
От Ford разказват страничния профил на машината като SUV-купе, само че в действителност Evos наподобява като комби с повишен луфт - нещо от рода на Subaru Outback, въпреки скосяването на покрива да е явен факт. Прибиращите се дръжки на вратите припомнят на различен нов модел на американската марка - Mustang Mach-E.
Интериорът на новия Ford Evos е доста друг от познатите досега, като съществена роля в него играе голям комплекс от екрани с широчина 110 см. Той е формиран от от сливането на 12,3-инчовия цифров инструментален панел с 4К-екрана на мултимедията с диагонал от цели 27 инча.


Информационно-развлекателният комплекс работи със система Ford SYNC + 2.0 с технология за неестествен интелекта Baidu и това, което компанията назовава виртуален личен помощник. Всички софтуерни стратегии на Evos могат да се обновяват от разстояние, тъй че не е нужно колата да се кара на дилърите.
Техническите характерности на Evos се пазят в загадка, само че се чака, че кросоувърът ще се продава по света с хибридна трансмисия. Продажбите на модела ще започват в Китай още през това лято, до момента в който в Европа той ще се появи в края на 2022 година.
 Ford Kuga получи нова хибридна версия Ford Kuga получи нова хибридна версия
Преди година американският производител Ford стартира интензивно за електрифицира своята моделна гама за европейските си клиенти. И този прочие..
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР