След няколко кратки тийзъра и загадъчни анонси, направени през седмицата,

...
След няколко кратки тийзъра и загадъчни анонси, направени през седмицата,
Коментари Харесай

Summer Game Fest: Анонс на Layers of Fears

След няколко къси тийзъра и загадъчни анонси, направени през седмицата, Bloober Team разкриха това, по което работят сега. Полското студио беше част от провелия се нощес Summer Game Fest, където разкриха Layers of Fears.

Това няма да е тъкмо нова игра от сериите, а е оповестена, като „компилация, психо-хорър хроника, построена върху основите на истинския Layers of Fear“. Играта ще излезе на пазара през идната година. Тя ще включва сегменти от двете към този момент издадени игри, както и от допълнението Inheritance. Става дума за разширено и допълнено издание на поредицата, както във връзка с историята си, по този начин и на геймплея, основано напълно благодарение на Unreal Engine 5.

„Връщаме поредност, която е в действителност специфична за нас. В една нова форма, която ще даде на играчите едно в действителност свежо игрово прекарване и ще хвърли нова светлина върху цялостната история“, показа при анонса на Layers of Fears изпълнителният шеф на Bloober Team Пиотр Бабиено.

„Планът ни беше да пресъздадем игрите, само че не искахме да го създадем просто под формата на две модифицирани игри. Измислихме нов метод, нещо, което към момента може би не е разбираемо. Но мога да ви уверя, има причина да го назовем Layers of Fears“. Играта излиза при започване на 2023 за сегашното конзолно потомство и PC (в Epic Games Store и в Steam).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР