След няколко драматични седмици хоризонтът се изяснява. Меркурий завърши своето

...
След няколко драматични седмици хоризонтът се изяснява. Меркурий завърши своето
Коментари Харесай

Не се отпускайте! Меркурий още хвърля ретроградна сянка!

След няколко трагични седмици хоризонтът се обяснява. Меркурий приключи своето ретроградното придвижване на 18 октомври, само че през идващите няколко седмици той към момента ще бъде в по този начин наречената „ ретроградна сянка “. Това значи, че е прекомерно рано да се отпуснете, тъй като всичко, което се е върнало от предишното ви по време на деен назадничав интервал, остава настоящо през идващите няколко седмици.

Ако Луната демонстрира добре събитията, които ни засягат прочувствено, тогава Меркурий демонстрира събития, които ни карат да мислим и да се развиваме интелектуално. По време на ретроградния интервал на Меркурий в живота ви може да са се появили разнообразни хора от предишното. Може да сте имали проблеми с техниката, превоза и връзките. Може да сте се сблъсквали с непредвидени злословия и клюки.

Сега, когато Меркурий обръща още веднъж придвижването си, могат да зародят двусмислени обстановки, когато се пробват да ви въвлекат в интриги на други хора или да наложат непотребни проблеми. Избягвайте да давате съответни обещания, не се доверявайте на думите на непознати. Не забравяйте да ревизирате по два пъти документите, която е попълнена по време на назадничав Меркурий, защото тъкмо в този момент неточностите и грешките, направени през последните три седмици, ще стартират да изплуват.

Време е да разчистите пространството към себе си, да се сбогувате с всички, които не са оправдали вашите упования и да дишате надълбоко. След като се освободите от токсични хора и контакти, животът ви ще бъде изпълнен с обещаващи познанства. Направете лист на нещата, които би трябвало да бъдат доведени до разумния им свършек.

След излизане от ретроградното придвижване, изчакайте 3-4 дни, до момента в който Меркурий престане да бъде неподвижен и да започнете нови Меркуриански въпроси, като извършване на покупки, запознаване и така нататък, защото рисковете по това време са доста по-ниски. След това умерено можете да вършиме проекти, да реализирате тези хрумвания, които преди този момент са били " замразени " или отсрочени за неустановен интервал заради нестабилни условия в живота.

Юпитер също излиза от назадничавост на 18 октомври. След смяната на придвижването ще започва нови, в по-голямата си част, удобни трендове. Животът потегля напред. Преди обаче да се възстановяват нещата, планетите които излизат от назадничавост, минават през стационарен интервал. Силните събития на държавно равнище ще не престават да изненадват целия свят - оставки, разкрития, кавги.

Различни ограничаващи ограничения, стопански наказания от обособени страни или интернационалните организации могат да бъдат наложени на известни физически и юридически лица, организации или страни.

Хората с власт, имащи управителни позиции, ще усетят най-вече силите на стационарните Сатурн (на 11.10. излезе от ретр.) и Юпитер. Всички планети, които излизат от назадничавост, минават през „ ретроградна сянка “. Този интервал към момента не е доста удобен за решителни дейности, по-скоро е подобаващ за размисъл, схващане на нещата на по-дълбоко равнище.

Източник: woman.bg
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР