След Nokia 5710 XpressAudio, който изненада с вградените си безжични

...
След Nokia 5710 XpressAudio, който изненада с вградените си безжични
Коментари Харесай

Пуснаха у нас новата версия на култовия телефон Nokia 8210 с 4G

След Nokia 5710 XpressAudio, който изненада с вградените си безжични слушалки, още два от неотдавна показаните от типичен телефони Nokia към този момент са налични в България.

Вдъхновен от класическия телефон, новият притегля вниманието с композиция от запаметяващ се дизайн, устойчивост и дълъг живот на батерията с съвременни елементи като огромен екран и модерни функционалности като MP3 плейър, слот за MicroSD карта, камера и подсъзнателен интерфейс. Всичко това го прави извънредно комфортен и елементарен за прилагане, сходно и на другия нов модел, който попълня портфолиото от телефони на финладската марка – Той пък е изключително подобаващ за най-възрастните консуматори с практичния му дизайн, огромни екран и бутони, съгласуемост със слухови апарати и даже бутон за незабавни обстановки.

-->



– за актуалните ценители на класиката Nokia 8210 4G е с освежен дизайн, наедрял 2,8-инчов екран, отделени клавиши и подсъзнателен интерфейс за оптимално улеснено прилагане. Функциите му също са съобразени със актуалните потребности на потребителите – 4G съгласуваност, VoLTE гласово набиране, MP3 плеър, FM радио, камера и, несъмнено, обичаната на няколко генерации „ Змия “. Подобно на своя предходник, новата версия на паметната класика комбинира безупречна скандинавска грациозност и устойчивост – както физически, по този начин и във връзка с батерията, която обезпечава задоволително дълго интензивно прилагане и седмици в standby режим единствено с едно зареждане. Nokia 8210 4G се предлага в България в наследник цвят на целесъобразна цена 149 лв..



– комфорт за потребителите от всяка възрастТънкият, лек и грациозен телефон с капаче Nokia 2660 Flip е основан, с цел да улеснява живота на обичаните ви хора – ергономичният му дизайн е с удобно разположение на микрофона и слушалката за още по-ясен тон, огромен, 2,8-инчов екран с увеличение на шрифта и огромни и практични бутони за безпроблемно набиране. Моделът разполага и с бутон за незабавни случаи, с цел да реагирате в точния момент, в случай че по-възрастните членове на фамилията се нуждаят от подпомагане. Също с грижа за тях е планувано устройството да е съвместимо със слухови апарати и да подсигурява задоволително часове за диалози с мощната си 1450 mAh батерия. Nokia 2660 Flip се предлага у нас в комплект с портативна зарядна станция на целесъобразна цена от 159 лв..

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР