След невероятната роля, която направи в хитовия сериал Откраднат живот,

...
След невероятната роля, която направи в хитовия сериал Откраднат живот,
Коментари Харесай

Няма да повярвате къде поканиха Юлиан Вергов след...

След невероятната роля, която направи в хитовия сериал „ Откраднат живот ”, почитател листата на Юлиан Вергов стремително се усилва. А дружно с нея валят и професионалните оферти към артиста. Едно от тях обаче, напряко ще ви събере погледа.

Вероятно поради сериозното лъчение, което вдъхва на облиците, които пресъздава или пък поради набора си от персонални качества отвън снимачната площадка, Юлиан Вергов нееднократно е получавал предложения… да влезе в политиката. Това признава неотдавна и самият артист, без да пести каква е била реакцията му, написа show.blitz.bg.

„ Случвало се е, да. Но по принцип не обичам прекомерно огромните планове, тъй като в тях вземат участие доста хора, а няма метод да познавам всичките. И в един миг може да се окаже, че някои от тях не са тези, за които се показват, а това не ми е прекомерно симпатично ”, споделя с прям звук той. И прибавя:

„ Предпочитам да се събера с 20 души другари - от които знам какво чакам - и да свършим някаква работа в името на избрана идея. Ужасно е, в случай че не можеш да се погледнеш в огледалото… Самият аз се старая да си давам сметка за нещата от живота. Добре е човек да има храброст и да признае някои тъпотии, които е направил – и да си вземе поука, та да не ги повтаря ”.

След „ Откраднат живот ”, където Вергов пресъздаде брилянтно комплицираната орис на героя си доцент Виктор Банков, в този момент му следва следващото кино предизвикателство – „ Пепел върху слънцето ” по книгата на доктор Златимир Коларов „ Илюзио магна ”, основана на същински случай.

„ Книгата, естествено, е по-философски написана, до момента в който сюжетът е по-конкретен, по-динамичен, по-случващ се. Зад плана стоят млади момчета – братя Калинови. Моят воин, доктор Стефанов, се намира в повратен миг от живота си. Той се опиянява от вътрешния си глас, уверен, че работи вярно, само че след това се оказва, че не е по този начин.

Историята е разказана просто и налично – на равнище текст е извънредно въздействаща. За кино лентата – ще забележим ”, открехва малко завесата Юлиан Вергов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР