След нeколкомесечно подгряване на публиката с кадри на новия Volkswagen

...
След нeколкомесечно подгряване на публиката с кадри на новия Volkswagen
Коментари Харесай

Volkswagen представя новия си пикап в началото на юли

След нeколкомесечно затопляне на публиката с фрагменти на новия Volkswagen Amarok, не щеш ли немската марка най-сетне разгласи точната дата на която ще забележим второто потомство на пикапа. Това ще се случи на 7 юли тази година по време на специфична интернет премиера, която ние ще отразим. Моделът ще се създава в завода на Ford в Южна Африка, а продажбите най-вероятно ще стартират до края на тази година.
`Volkswagen

Както към този момент евентуално знаете, новият Amarok ще споделя обща платформа с последното потомство Ford Ranger. Приликите на двата пикапа, обаче, свършват единствено до там, защото от Volkswagen оповестиха, че моделите ще се разграничават на външен тип. Най-върховото осъществяване ще черпи мощ от 3.0-литров дизелов мотор с мощ от към 250 конски сили.
`Volkswagen

Новият Amarok ще бъде по-голям от своя предходник с дължина от 5.35 метра и междуосие от 3.22 метра. Въпреки, че второто потомство на пикапа ще бъде пуснато на пазара, Volkswagen няма да се откаже от първото потомство, което ще остане в произвеждане в Аржентина, с цел да покрие търсенето от пазарите в Южна Америка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР