След над половин милион продадени екземпляра от Малък наръчник по

...
След над половин милион продадени екземпляра от Малък наръчник по
Коментари Харесай

Майк Викинг пристига в България

След над половин милион продадени екземпляра от Малък справочник по хюга, Майк Викинг се завръща с нова книга, в която разкрива дребни секрети за щастието, събирани от всички краища на света.

Малък справочник по люка излиза на 20 март – Международен ден на щастието, а на 26 март бестселъровият създател идва в България, с цел да се срещне с многочислените си фенове в нашата страна. Заповядайте на среща диалог с Майк Викинг, създател на Малък справочник по хюга и Малък справочник по люка, в София и Пловдив.

Срещата с писателя в София е на 27 март, вторник, 18,30 ч., Книжен център Гринуич, бул. Витоша 37. А в Пловдив е на 28 март, сряда, 18,00 ч., Културен център Тракарт, подлез Археологически. Майк Викинг е изпълнителен шеф на Института за проучване на щастието в Копенхаген и водещ специалист по въпросите на щастието.

В работата си за по-доброто схващане на щастието, субективното благоденствие и качеството на живот, Майк пътува до голям брой места по целия свят, с цел да открива и изследва световните трендове на виталната задоволеност.

Само човек, изцяло предан на щастието, би могъл да седи в кафенета в разнообразни точки на света и да брои усмивките на минувачите! Никой не знае повече за щастието – или както датчаните го назовават: lykke (люка) – от Майк Викинг, изпълнителен шеф на Института за проучване на щастието в Копенхаген и създател на международния бестселър Малък справочник по хюга.

Макар да има вяра, че можем да научим доста от датчаните по какъв начин да се радваме на дребните неща, той е уверен, че ключовете към щастието се намират на доста места по света. В този справочник Майк Викинг ни повежда на странствуване в търсене на тези ключове.

Любопитните хрумвания и практики от всички краища на планетата – от Япония и Австралия до Холандия и Англия, ни дават лесноприложими хрумвания по какъв начин да намерим повече естетика и смисъл в всекидневието си.

В Малък справочник по люка ще намерите забавна информация и потребни препоръки: по какъв начин да се сближите със съседите и вземате ефективно присъединяване в локалната общност; по какъв начин да се забавлявате изцяло безплатно; по какъв начин да повишите щастието си в ежедневието; по какъв начин да помагате на останалите да са щастливи.

Независимо дали ще се включите в благотворителна самодейност, или ще сторите импровизиран акт на доброта, тази книга ще ви подтикне да внесете повече люка освен в своя живот, само че и в живота на другите.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР