След над денонощие и половина изтощителен път и смяна но

...
След над денонощие и половина изтощителен път и смяна но
Коментари Харесай

Адско пътуване за волейнационалките до Китай

След над денонощие и половина уморителен път и промяна само че полети националният тим на България за дами дойде в Нингбо (Китай) за мачовете си от последната седмица на Волейболната лига на нациите, оповестява BGvolleyball.

Тежкият път от Перуджа, където българските девойки извоюваха историческа първа победа в шампионата с най-хубавите тимове в света, мина през Москва и Шанхай към Нингбо и бе извънредно тежък.

След в допълнение забавяне на полета от Шанхай, 17-часов престой на летището и общо над 36 часа път девойките на Иван Петков дойдоха в китайския град, до който убийствено пътешестване имаха и мъжките национали. Женският ни народен тим трябваше да понесе и още по-неприятно преживяване, защото багажът на безусловно всички състезателки не дойде от Москва в Шанхай. Момичетата дойдоха в Нингбо в 1,30 часа след среднощ.

Въпреки пътните несгоди, българките незабавно трябваше да стартират тренировки, тъй като след по-малко от два дни, след изтощителния път и часовата разлика, би трябвало да излязат да играят първата си среща в Нингбо. От щаба на тима реагираха бързо - незабавно купиха подготвителна екипировка, с цел да бъде извършено първото занятие на китайска земя, до момента в който дойде багажът на националките. В 11 сутринта българките имаха подготовка във фитнеса, а по-късно направиха и първата си подготовка в залата.

Както се очакваше, имащата здравословни проблеми Лора Китипова, която не можеше да взе участие и в предходните дуели, не отпътува с тима за Китай, а на нейно място към групата се причисли разпределителката Мирела Шахпазова./blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР