След началото на войната срещу Украйна, певицата напуска Русия за

...
След началото на войната срещу Украйна, певицата напуска Русия за
Коментари Харесай

Алла Пугачова отново си тръгна от Русия

След началото на войната против Украйна, певицата напуща Русия за повторно. През март Пугачова отпътува за Израел със брачна половинка си, хумориста Максим Галкин, и деветгодишните им близнаци. По-късно поп-звездата се върна в Русия, поради убеждението си, че „ децата би трябвало да учат в съветско учебно заведение ”.

Изглежда обаче, че Алла Борисовна е трансформирала мнението си, поради действителностите, с които се е сблъскала в Русия. Веднага след завръщането ѝ съветски пропагандисти и публични лица подхващат акция против певицата. „ Първи глас ” в ругателния хор заема видният пропагандист и ефирен водещ Владимир Соловьов, който в ефир пита: „ Защо се влачи назад в Русия целият този отпадък? Върнала се някаква си Пугачова, демонстрира крайник от Ролс Ройса си... Пак ли ще ни поучава? ”

Освен сходни нападки, Пугачова е и обект на инспекция по обвиняване за дискредитиране на армията, откакто в своя обява в Twiter се обърна към Министерството на правораздаването с " молба " да я включи в...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР