След международния успех на първи сезон на „Война на световете“,

...
След международния успех на първи сезон на „Война на световете“,
Коментари Харесай

Война на световете се завръща с втори сезон - slava.bg

След интернационалния триумф на първи сезон на „ Война на световете “, многопластовият трагичен сериал на CANAL+ и FOX ще се завърне за своя дълго чакан втори сезон. Създател и сценарист на поредицата е носителят на „ БАФТА “ Хауърд Овърман (Misfits, Crazyhead, „ Приключенията на Мерлин “).

Действието на този съвременен прочит, приет от рецензията, се развива във Франция и Англия. Сериалът, пожънал триумф из целия свят, е продаден допълнително от 60 територии в Северна и Южна Америка, Европа, Африка, Азия и Австралазия.

Със своя звезден актьорски състав, включващ носителя на „ Златен глобус “ и номиниран за „ ЕМИ “ и „ Тони “ артист Гейбриъл Бърн („ Психотерапия “) и Дейзи Едгар Джоунс („ Нормални хора “), „ Война на световете “ реализира рекордно висока гледаемост в on-demand услугата на CANAL+, като истинска продукция (Creation Originale) на CANAL+. Поредицата е излъчена по FOX в над 50 пазара в Европа и Африка, като с това става най-успешната районна премиера от 2016 година насам.

Във Англия сериалът става най-успешната нова премиера по FOX от 2012 година насам. Първи сезон на „ Война на световете “ е измежду най-добре представилите се сериали по EPIX в Щатите. Ричард Кларк се завръща, с цел да режисира първите четири епизода от втори сезон на актуалната акомодация по класическия разказ на Хърбърт Уелс. Бен А. Уилямс ще се причисли към продукцията, с цел да режисира епизодите от пети до осми.

Наред с Гейбриъл Бърн и Дейзи Едгар Джоунс, в актьорския състав се за завръщат Леа Дрюкер, Наташа Литъл, Стефан Кайар, Адел Беншериф, Тай Тенант, Стивън Кембъл Мур, Байо Гбадамоси, Арън Хефернан, Емил дьо Пресак. „ Война на световете “ е продуциран от Urban Myth Films, подкрепени от Studiocanal, в партньорство с CANAL+ и FOX. Поредицата още веднъж ще бъде излъчена по EPIX в Щатите. Джони Капс и Джулиън Мърфи, изпълнителни продуценти и създатели на Urban Myth споделиха „ Целият екип на Urban Myth Films беше извънредно щастлив от триумфа на първи сезон и сме разчувствани още веднъж да представим нашите смели оцеляващи в един разтърсващ втори сезон “.

В първи сезон на „ Война на световете “ човечеството е съвсем изтребено след офанзива на извънземни нашественици. Останали са единствено дребни групи от хора, които се борят за своето оцеляване. Никой не претърпява нашествието по-осезаемо от Емили (Дейзи Едгар Джоунс), която открива, че може би има необикновена връзка с извънземните.Във втори сезон нашите герои ще бъдат разтърсени от опцията нашествениците в действителност да са хора.

Очаква ги напрегната борба, в която би трябвало са си върнат планетата. Отчаянието и желанието за оцеляване ще накара някои от тях даже да обмислят разновидността да жертват един от съидейниците си… Изпълнителни продуценти на трагичния сериал са Хоуърд Овърман, Джулиън Мърфи и Джони Капс за Urban Myth Films.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР