След масовото ходене на охраняем плаж край морския сарай на

...
След масовото ходене на охраняем плаж край морския сарай на
Коментари Харесай

Нова протестна акция: Масово ходене на кафе с Пеевски

След всеобщото вървене на охранителен плаж край морския сарай на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, следва и друга протестна акция - всеобщо пиянство на кафе с медийния магнат Делян Пеевски.

Събитието е проведено от младежката организация на " Да, България " и е планувано за 8:00 ч в сряда пред хотел " Берлин " в София.

" Както знаете, в хотел " Берлин " Пеевски неведнъж е привиквал министри, политици и магистрати на секрети срещи. Смята се също и че точно там е и неговата " щаб-квартира ", показват уредниците на събитието.

Те прибавят, че щом Пеевски не върви на работа, те ще идат при него. Пеевски е депутат, само че за последните три години е ходил в Народното събрание към 4 пъти.

До протестното всеобщото вървене на охранителен плаж се стигна, откакто предходната седмица съпредседателят на " Демократична България " дебаркира край имението на Доган, само че бе изпъден от плажната линия от чиновници на НСО, макар че зоната би трябвало да е налична за всички жители.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР