След купища скандали, размяна на остри реплики и открити нападки,

...
След купища скандали, размяна на остри реплики и открити нападки,
Коментари Харесай

Фолкът и попът се помириха

След купища кавги, замяна на остри реплики и открити нападки, поп-фолкът и попът се сдобриха. Доказателство, че звездите от другите жанрове са заровили томахавките, са последните музикални колаборации. Още през днешния ден Тита и пайнерката Джена ще промотират взаимния си план, озаглавен " Да си траят ". Скоро меломаните ще се сблъскат и с различен хитов дует - Маги Джанаварова и Азис. След като шефът на Тита - Криско, записа два кючека и общо парче с Тони Стораро, в този момент е ред на силистренката. Във видеото, което по проект би трябвало да бъде показано в границите на деня, Тита влиза в нова и друга роля, написа вестник " Телеграф ".

На снимачната площадка хубавицата сменя русите екстеншъни с яркочервена перука. Залага на провокативен тоалет, още веднъж в нюанси на огнения цвят, очертаващ в елементи фигурата ѝ. Джена пък е облечена в публична черна рокля, не дребна част от която е транспарантна и декорирана с камъни. И до момента в който изпълнителките се спогаждат добре, то част от почитателите не са подготвени да приключат войната сред жанровете. " Дойде времето да те отследвам ", " Защо и ти пропя чалга ", " Ти си следващата ", са единствено част от мненията в Instagram профила на Тита.



Междувременно стана ясно, че се готви нова колаборация сред попа и фолка. Азис и Маги Джанаварова загатнаха за взаимно парче с общ фотос и текст " Очаквайте скоро ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР