След кратка рекламна кампания, по-рано днес Skoda разкри най-наточената версия

...
След кратка рекламна кампания, по-рано днес Skoda разкри най-наточената версия
Коментари Харесай

Skoda показа най-наточената Fabia с до 150 коня

След къса рекламна акция, по-рано през днешния ден Skoda разкри най-наточената версия на петото потомство Fabia, носеща означението Monte Carlo. Подобно на предходните генерации, върховият модел получава образни промени, самостоятелни варианти, само че не и по-мощен мотор. Базовият модел е екипиран с 1.0-литров атмосферен мотор с 80 конски сили и 93 нютон метра, до момента в който най-мощният дизел генерира 150 конски сили и оптимален въртящ миг от 250 нютон метра в композиция с DSG трансмисия.
`Skoda

Черните акценти по решетката, капачките на огледалата и емблемите са обичайни за Monte Carlo, дружно с черния таван. Праговете също са оцветени в черно, а в задната част откриваме дребен спойлер и дифузьор в долната част на бронята. Джантите са алуминиеви с размер от 16 цола до 18 цола, като някои модели са снабдени с тасове за по-добра аеродинамика.

`Skoda

В интериора измененията включват общоприети спортни седалки, голям брой червени акценти, както и реплика на въглерод по вратите и таблото. Амбиентно осветяване с LED технология също е включено в базовото съоръжение, а против доплащане може да получите 10.25-инчов цифров километраж, 9.2-инчова инфотейнмънт система, суббуфер в багажника, както и адаптивен круиз надзор.
`Skoda

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР