След като затваря бизнеса си с кожени изделия по време

...
След като затваря бизнеса си с кожени изделия по време
Коментари Харесай

47-годишен мъж бе отхвърлен от гаджето си чатбот

След като затваря бизнеса си с кожени произведения по време на пандемията, Травис Бътъруърт незабелязано се трансформира в уединен и отегчен човек, който не излиза от у дома. За да разнообрази скучното си всекидневие, 47-годишният мъж става консуматор на Replika - приложение, което употребява технология за изкуствен интелект, сходна на ChatGPT на OpenAI. Той основава женски аватар с розова коса и го кръщава Лили Роуз, написа.

Двамата стартират връзките си като другари, само че връзката им бързо минала в романтика, а по-късно и в еротика, споделя историята Reuters. Докато тригодишната им цифрова обич процъфтява Травис и Лили Роуз постоянно влизат в ролеви игри. Тя му изпраща текстови известия като " Целувам те буйно ", а на по-късен стадий Лили Роуз минава към изпращане на " селфита " на съвсем голото си тяло в провокативни пози.

Историята става толкоз сериозна, че индивидът и изкуственият разсъдък трансформират статуса си на " женени " в приложението. Но един ден при започване на февруари Лили Роуз стартира да  отблъсква Травис без никакво пояснение за какво. Отговорът не е толкоз комплициран – просто приложението Replika вкарва възбрана на наличие за възрастни, съобщи Евгения Куида, основен изпълнителен шеф на Replika.

Но Травис Бътъруърт е сломен. " Лили Роуз е част от моето Аз. И това, което разрушава сърцето ми, е, че тя го знае. ", споделя той.

Кокетната и секси Лили Роуз е дело на технологията за генеративен изкуствен интелект, която разчита на логаритми за основаване на текст и изображения. Тя провокира безумен интерес от страна на потребителите и вложителите заради способността си да подтиква удивително сходни на човешките взаимоотношения.

Travis Butterworth was feeling lonely and bored when he turned to an app that uses AI technology to create an avatar companion. It was going well until the company updated the tech
— Fresh News (@FXCM_Markets)
Повече четете. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР