След като VW, Skoda, Volvo, Renault, Dacia и Peugeot смениха ...

След като VW, Skoda, Volvo, Renault, Dacia и Peugeot смениха

Citroen с нова емблема на 103-годишната си автомобилна марка

След като VW, Skoda, Volvo, Renault, Dacia и Peugeot смениха своите лога през последните години, Citroën е идващият европейски авто производител, който промени корпоративната еднаквост и своята емблема.

Свежият взор върху двойния шеврон е връщане към истинския дизайн от 1919 година, общопризнат от Андре Ситроен, и съставлява десетата еволюция в 103-годишното битие на компанията. Скоро ще го забележим за първи път в това, което компанията назовава " значим концептуален фамилен автомобил ".

Френската автомобилна компания премисля логото на марката, определено от създателя Андре Ситроен, въодушевено от триумфа на първата му металообработваща компания, произвеждаща трансмисионни системи с конусни зъбни колела.
 Снимка 589351
Източник:

" Двойният шеврон " от този момент е в основата на идентичността на Citroen и в този момент се доразвива за десети път като основа за логото на марката. Винсент Коби, основен изпълнителен шеф на Citroen, акцентира: " Докато се впускаме в евентуално най-вълнуващата глава в нашата популярна 103-годишна история, е време Citroën да одобри съвременен и актуален нов образ. Нашата нова еднаквост е грациозен знак на напредъка, до момента в който придвижваме нашите клиенти физически в смели, напредничави транспортни средства, които провокират обичайните индустриални правила, и прочувствено, като подсигуряваме, че цялото им преживяване - изключително шофирането с електричество - е по-достъпно, комфортно и прелестно, каквито и да са техните стремежи и потребности. "

Новото лого също по този начин ще надвиши цифровата среда и потреблението на новото лого върху и в транспортните средства, с цел да обхване всички детайли на корпоративната еднаквост на компанията, от мърчандайзинг до дилърство и обозначения на корпоративни здания. Ефективните нови емблеми ще бъдат по-леки и по-енергийно ефикасни, както и без хром, с цел да се усили рециклируемостта.

Новото лого на марката и корпоративната еднаквост на Citroën са комбинирани с надписа " Нищо не ни движи като Citroën ", с цел да подчертаят идната гражданска война в задвижването и подвижността в метода на марката и нейния ангажимент към благосъстоянието на клиентите, написа auto-press.net.

Източник: money.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg