След като влакът на метрото изчезна в тунела, д-р Маргарет

...
След като влакът на метрото изчезна в тунела, д-р Маргарет
Коментари Харесай

Тя се връща на спирката ВСЕКИ ДЕН, за да чуе отново гласа на съпруга си

След като влакът на метрото изчезна в тунела, доктор Маргарет Макколъм към момента седеше на пейката на перона, потънала в мисли.

Няколко минути по-късно щеше да дойде различен трен. " Пазете се от пропастта " - споделяше гласът по високоговорителя на слизащите пасажери, а доктор Макколъм се усмихваше... и към момента оставаше на мястото си.

Въпреки че това известие стана познато на милиони хора, пътуващи с лондонското метро на станция Embankment, гласът имаше особено значение за доктор Макколъм, неотдавна овдовяла лекарка.

Това е гласът на брачна половинка ѝ. След гибелта на артиста Осуалд Лорънс през 2007 година тя идва всеки ден на платформата, с цел да го чуе по какъв начин приказва. 
   View this post on Instagram

 

" Той в никакъв случай не е бил доста надалеч от мен в мислите и сърцето ми ", споделя тя. " И знанието, че мога да отида и да чувам гласа му, беше просто прелестно. Това беше огромна разтуха. Отивах и сядах на перона, а от време на време пропусках няколко влака, единствено с цел да мога да го чуя. Въпреки че можеше да слага акценти, това беше неговият натурален глас - явен, прецизен, влиятелен. "

Но един ден тя не чува гласа на брачна половинка си. От компанията, ръководеща метрото, сменили гласа с електронен подобен. Тогава тя им написа с молба да й изпратят записа, с цел да може да продължи да слуша гласа на брачна половинка си. 

Научавайки нейната история, от метрото вземат решение да върнат гласа на брачна половинка й единствено за нейната спирка, с цел да може дамата да го слуша още веднъж и още веднъж.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР