След като вече ви съобщихме, че Apple и Xiaomi най-вероятно

...
След като вече ви съобщихме, че Apple и Xiaomi най-вероятно
Коментари Харесай

Huawei пуска автомобил до края на годината

След като към този момент ви съобщихме, че Apple и Xiaomi най-вероятно ще се включат в бизнеса с коли, то през днешния ден още един от производителите на телефони разгласи това. Според информация на Reuters, Huawei ще пусне електромобил на пазара още тази година.

За момента това са единствено клюки, само че най-вероятно ще се окажат правилни, откакто източника е сигурен съгласно медията. От софтуерната компания водят диалози с две китайски компании за електрически автомобили и най-вероятно едната от тях ще бъде определена за бъдещия Huawei P Car или както ще се споделя новия автомобил.

От Reuters загатват, че една от фирмите с които се води договаряния дава отговор и за локалното произвеждане на електрическия Mustang, тъй че от Huawei няма да създават нова платформа, а ще употребяват съществуваща такава.

Според изданието, китайската компания ще разгласи публично проектите си скоро, а представянето на електрическия автомобил ще се случи до края на тази година. Той ще бъде предопределен за всеобща приложимост, само че се загатва в кой сегмент ще бъде заложен.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР