След като вчера ви представихме нашия подробен тест на новата

...
След като вчера ви представихме нашия подробен тест на новата
Коментари Харесай

Какво да очакваме от най-мощната S-Klasse


След като през вчерашния ден ви представихме нашия обстоен тест на новата S-Klasse, в този момент е време да обърнем взор и към нейното най-мощно осъществяване S63, както и предстоящото хибридно S73e AMG. Подобно на новото AMG GT73e 4-Door Coupe, по този начин и хибридната S-Klasse се чака да генерира над 800 конски сили с помощта на 4.0-литров осмак и електромотор в задната част, а оптималният въртящ миг да досгита 1000 нютон метра. Ускорението от 0 до 100км/ч най-вероятно ще е по-бавно от това при AMG GT, което е тъкмо 3 секунди, само че надали лимузината ще надвиши границата от 4 секунди.

Според слуховете, класическото S63 AMG също ще разчита на хибридно задвижване, като разликите ще са в електромотора, а предстоящата оптималната мощ тук е към 700 конски сили. Двата модела ще разчитат на добре познатата автоматизирана трансмисия с 9 предавки, която ще претърпи някои промени от AMG дивизията за добиване на оптималния капацитет от нея.



Очаква се да има и промени във външния тип, въпреки AMG Line осъществяванията да демонстрират по какъв начин ще наподобява спортната лимузина. Все отново чакаме по-големи отвори в бронята начело, джанти с друг дизайн и несъмнено по-големи спирачки. Окачването също ще претърпи някои промени, а в интериора най-вероятно ще забележим друг волан и някои карбонови варианти за таблото и вратите. Очаква се моделите да дебютират към края на тази година и да са налични за покупка от началото на идната година.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР