След като в предишни много силни персонални сезони голмайсторският приз

...
След като в предишни много силни персонални сезони голмайсторският приз
Коментари Харесай

Сотириу иска да стане голмайстор в efbet Лига с разлика

След като в предходни доста мощни лични сезони голмайсторският приз се изплъзваше на, през този той прави всичко допустимо, с цел да стане номер 1 по този индикатор в и то с разлика, написа „ Мач Телеграф “. Понастоящем кипърецът има 17 попадения, с едно повече от огромния си съперник Жорди Кайседо от ЦСКА - София, който е с 16. Еквадорецът обаче не е в групата на „ алените “ за последния мач и напрактика на 99% можем да считаме Сотириу за голмайстор на нашето състезание, в случай че Евгений Сердюк от Черно море не вкара 6 гола против ЦСКА - София в последния кръг.
 Лудогорец благодари на Дяков и Манолев Лудогорец благодари на Дяков и Манолев
Въпреки тези индикатори обаче, кипърският нападател от Лудогорец има огромно предпочитание да бъде титуляр на „ Герена “ през днешния ден, въпреки и незабавно след срещата да отпътува за лагер-сбора на националния тим на Кипър. Голмайсторският приз на Пиерос се е изплъзвал в последния миг в шампионатите на Кипър и Дания, където той носи екипа на Копенхаген.

По принцип тази година треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа отстрани практиката да разпуска чужденците при математическото продобиване на купата и всички топиграчи останаха безусловно до последния кръг. Така се дава и нужното почитание на противниците, като през днешния ден на „ Герена “ „ орлите “ ще излязат с допустимо най-хубавото към този миг, а не с дублиращия тим и да станат лесна плячка за отбора на Станимир Стоилов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР