След като в началото на седмицата се потвърдиха слуховете за

...
След като в началото на седмицата се потвърдиха слуховете за
Коментари Харесай

Мъжът на Клои Кардашиян не съжалява за изневярата

След като при започване на седмицата се потвърдиха слуховете за изневярата на Тристан Томпсън, американските таблоиди не стопират да наблюдават из късо цялата фамилия Кардашиян-Дженър и най-много профилите им в обществените мрежи, с цел да схванат какво се случва.

Колкото до самия провинен, към този момент някогашният мъж на Клои Кардашиян, източник споделя пред US Weekly, че Тристан изобщо не съжалявал, че преспал с най-хубавата другарка на сестра й Кайли Дженър.

Той не се усеща отговорен, тъй като в неговата глава с Клои връзките им от дълго време са завършили „, добавя източникът.



Именно поради това, баскетболната звезда не мисли, че е изневерил. Дори това да е по този начин, почитателите на риалити звездата Клои Кардашиян са единомислещи, че той сигурно не е постъпил редно преспивайки с Джордън Уудс, която е толкоз близка тяхна другарка.

Самата Джордън, съгласно Mirror.co.uk, се е изнесла от имението на Кайли, в което е живяла и се е върнала в дома на майка си. Източници настояват, че Джордън неведнъж се е пробвала да се свърже с някой от клана Кардашиян-Дженър, само че безрезултатно. Вече някогашната най-хубава другарка на Кайли, горчиво съжалявала за стореното и се надявала да оправи връзките си с всички.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР